AKSARAY / MERKEZ - Yavuz Sultan Selim İlkokulu

AYHAN ÖRÜN - OKUL MÜDÜRÜ

Aksaray’ın Taşpınar Kasabasında doğdu. İlkokulu Taşpınar Kasabası İlkokulunda okudu 5.sınıfta DPY (Devlet Parasız Yatılı) sınavını kazanarak sırasıyla Niğde Atatürk Ortaokulu ve Niğde Lisesinde yatılı olarak okudu. Üniversite eğitimini Ankara Gazi Üniversitesinde tamamladı. Askerliğini kısa dönem olarak yapıp geldikten sonra, 1995 -1996 Eğitim-Öğretim yılında Aksaray ili Akçakent - Gidiriş İlkokulunda vekil öğretmenlikle meslek hayatına başladı. 1997 yılında kadrolu öğretmen olarak Niğde iline atandı. Niğde Çiftlik Kitreli ilkokulunda 8 yıl öğretmen ve yönetici olarak çalıştıktan sonra iller arası atama yoluyla Aksaray ili Gözlükuyu İskanevleri İlköğretim okuluna tayin oldu. Bir yıl aynı okulda çalıştıktan sonra yönetici olarak Yenikent Atatürk İlköğretim Okuluna atandı. Yenikent Atatürk İlköğretim Okulunda okul müdürü olarak 5 yıl çalıştıktan sonra rotasyonla Kargın Şehit Cumali Çağlar İlköğretim Okuluna atandı. Aynı okulda 4 yıl çalışıp görev süresi dolduktan sonra rotasyonla Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna okul müdürü olarak atanmıştır. Aynı okulda 9 yıl çalışıp görev süresi dolduktan sonra yine rotasyonla Yavuz Sultan İlkokuluna Okul Müdürü olarak atanmıştır. Halen aynı okulda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.